Társasjátékok délutánja

Plébániánk legutóbbi rendezvényén a játéké volt a főszerep. A balatoncsicsói Örökségünk Egyesület tagjainak ötlete nyomán valósult meg egy novemberi szombaton. A szervezők már napokkal előtte készültek, szedték össze a társaságot toborzó darabokat.

A hagyományteremtő céllal életre hívott esemény nemcsak a gyerekeknek szólt, hanem kifejezetten a családokat, a nagypapákat, nagyikat, anyukat és apucikat is várta.

A délelőtti előkészületek – kenyérkenés, teafőzés, berendezés – után 14 órakor tárult „Miki mókatára”. A balatoncsicsói Értékőrökkel, akik a játékmester posztokat töltötték be, együtt köszöntöttük vendégeinket, majd egy közös mocsár kártyajáték után birtokba vették a 4 szobát. Legfiatalabb vendégünk pár hónapos, a rangidős pedig már a hatodik X-et is elkerülte.

A forró tea és a csipegetnivaló uzsonnaként eltelítette a pocakokat és így nem állt meg a játék egy pillanatra sem.
Pörgött a Twister korong, épültek a LEGO figurák, csiki-csukizott a malom, osztódtak a különböző kártyalapok.

Zárásként együtt ACTIVITY-t játszottunk, mutogattunk, rajzoltunk …
A jóhangulatú, mosolygós családi délután estébe hajolva ért véget és mindenki sok közös vidám kacagós pillanatot őrizhet meg emlékei között e szombati napról.

Következő rendezvényünk december 3-án lesz, mely már az Advent jegyében került megrendezésre. Mindenkit szeretettel várunk Adventi vásárunkra!